Erdei álom – TV helyett

“A téli történet a Felsõ-Háromszéki-medencében játszódik. Betekintést nyújt a természetbe egy olyan személy látásmódján keresztül, aki éjjel-nappal a vadak közelében tartózkodott és közben újraértelmezte az élet bizonyos részeit, az embereknek a természethez való viszonyát és azt, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon. Természetesen az éppen látható vadfajról is elmond néhány információt.

A primitív állatok azon szokásaiból és viselkedéseibõl emel ki néhányat, amelyeket a fejlett emberiségnek nem ártana újratanulnia vagy éppen elgondolkodnia azon, hogy az mennyire helyes a mindennapi életben. A felvételekhez semmilyen ember által alkotott létesítményt nem használt és esélyt adott az állatoknak mind az elmenekülésre mind pedig a támadásra. Mindemellett ez nem akciófilm, tehát egy nyugodt, elgondolkodtató kikapcsolódást kínál az arra vágyóknak, akárcsak a természetben tartózkodás.”

A filmet fényképezte: Gál László
Vágó: Gál László és Boica Zsolt

Kérlek, segítsd munkánkat! Likeold Facebook oldalunkat, és ajánlj minket másoknak is. Ha tetszik a bejegyzés lent meg tudod osztani azt.

Segíts, hogy segíthessünk népszerűsíteni nemzeti értékeinket.

 

Csiripelte

- a Csipcsirip oldal létrehozója/üzemeltetője „Magyar az, akinek nyelve és esze magyarul forog. Becsületesen nem lehet más vizsgát találni arra, hogy kit tartsunk igazán magyarnak. Nem könnyű vizsga ez. Sokkal nehezebb annál, ami elé a fajta testi jegyeinek kutatói állítják az embert. Itt a lelket kell kitenni.” (Illyés Gyula)

1 Comment

  • Csodálatos! Gyönyörű felvételek. Minden előttem zajlik. Érdeklődést keltő és fenntartó ismeretterjesztés. Embert próbáló természetesség. Nagyon köszönöm mindenkinek ezt az igényes és csodálatos munkát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.