Hét magyar város is szerepel Európa legjobb ár-érték alapján rangsorolt úticélok listájában!

Hét magyar várost is beválsztott a legjobb 100-as listájába a Trivago szálláskereső portál a “best value indexe” (ár-érték) alapján rangsorolt értékelésben – közölte a portál az MTI-vel.

A magyar városok közül kettő került be a top 10-be: Eger a hatodik Pécs pedig a nyolcadik helyet szerezte meg. További városaink közül Szeged a 33. Hévíz a 42. Sopron a 44. Győr az 53., és Sárvár a 63. helyen végzett. A listavezető Mostar után a második Újvidék lett, amit a bulgáriai Veliko Tarnovo követ.

A lista nem az úti célok keresettségére fókuszál, így nem feltétlenül a sokat emlegetett, minden utazó által ismert városok kerülnek fel rá, hanem olyanok is, amelyeket a nagy nemzetközi vagy európai toplistákról általában mellőznek.

Eger
Eger
Pécs
Pécs
Szeged
Szeged
Hévíz
Hévíz
Sopron
Sopron
Győr
Győr
Sárvár
Sárvár

Kérlek, segítsd munkánkat! Likeold Facebook oldalunkat, és ajánlj minket másoknak is. Ha tetszik a bejegyzés lent meg tudod osztani azt.

Segíts, hogy segíthessünk népszerűsíteni nemzeti értékeinket.

Csiripelte

- a Csipcsirip oldal létrehozója/üzemeltetője „Magyar az, akinek nyelve és esze magyarul forog. Becsületesen nem lehet más vizsgát találni arra, hogy kit tartsunk igazán magyarnak. Nem könnyű vizsga ez. Sokkal nehezebb annál, ami elé a fajta testi jegyeinek kutatói állítják az embert. Itt a lelket kell kitenni.” (Illyés Gyula)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.