12 stílusos ötlet egy vidéki otthon megvalósításához

 

 

Sok régi parasztház maradt fent az országban az idők során. Sajnos számos közölük rossz állapotban van, de akadnak olyanok, amik gyönyörűen fel lettek újítva és tökéletesen illenek a 21. századba is. Sokan szívesen menekülnek a nagyváros nyüzsgő mindennapjai elől vidékre.

Bárki bármit mondd, manapság menők a kis falvak, népszerű a kivonulás a természet közelébe, és a nagy rohanásban még jobban felértékelődött a békés vidéki nyugalom. Sokan döntenek úgy, hogy elköltöznek vidékre, és nemcsak a békés nyugalom miatt, hanem egyszerűen vonzza őket a vidéki parasztházak bája.

Ugyanakkor a 21. századi ember sokszor többre vágyik a régi típusú bútoroknál, berendezéseknél, vagy egyszerűen csak szeretné a már meglévő vidéki házát otthonosabbá tenni.

Ennek apropóján összeállítottunk nektek egy kis képes ízelítőt. Reméljük elnyeri majd tetszéseteket.

 

 

-com-despre-casa-traditionala-foto-michael-przec5badzik-weranda-country-10

Csiripelte

- a Csipcsirip oldal létrehozója/üzemeltetője „Magyar az, akinek nyelve és esze magyarul forog. Becsületesen nem lehet más vizsgát találni arra, hogy kit tartsunk igazán magyarnak. Nem könnyű vizsga ez. Sokkal nehezebb annál, ami elé a fajta testi jegyeinek kutatói állítják az embert. Itt a lelket kell kitenni.” (Illyés Gyula)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.