Nemzetközi dalszerző versenyen díjazták Lajkó Félixet

Lajkó Félix második lett A Madárnak című videójával az International Songwriting Competition versenyen Music Videos kategóriában – közölte a Fonó Budai Zeneház csütörtökön. A 2015-ös nemzetközi dalszerző pályázatra mintegy 18 500 nevezés érkezett több mint 150 országból. A zsűri tagjait zenei szakemberek, kiadóvezetők és ikonikus művészek, mások mellett Pat Metheny és Tom Waitts alkották adta hírül az MTI.

A Madárnak Félix első hivatalos klipje, a lillafüredi tavon vették fel Brasnyó Antallal. A felvétel különlegessége, hogy a dalt élő hanggal rögzítette az Anormal Sessions csapata, rendezte Vandad Kashefi.

Kérlek, segítsd munkánkat! Likeold Facebook oldalunkat, és ajánlj minket másoknak is. Ha tetszik a bejegyzés lent meg tudod osztani azt.

Segíts, hogy segíthessünk népszerűsíteni nemzeti értékeinket.

Csiripelte

- a Csipcsirip oldal létrehozója/üzemeltetője „Magyar az, akinek nyelve és esze magyarul forog. Becsületesen nem lehet más vizsgát találni arra, hogy kit tartsunk igazán magyarnak. Nem könnyű vizsga ez. Sokkal nehezebb annál, ami elé a fajta testi jegyeinek kutatói állítják az embert. Itt a lelket kell kitenni.” (Illyés Gyula)

1 Comment

  • Gratulálok Félixnek!
    Megérdemelte ezt a díjat! Miért? Mert szívből zenél mint egy igazi magyar!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.